Moneda 0747999950
Galati str.Brailei nr.159 bl. A6 ap. 46
imobiliare_acasa@yahoo.com

Termeni si conditii

Confidentialitate

In conformitate cu directiva europeana privind protectia datelor personale, orice informatii personale veti introduce la eventuala completare a unui formular pe acest site (nume, numar de telefon, adresa de e-mail etc.), indiferent daca este vorba de un formular de contact, o cerere de oferta, comentariu sau comanda, vor fi folosite exclusiv in relatia dintre dumneavoastra si noi si nu vor fi instrainate in niciun caz in scopuri comerciale.
Ulterior puteti solicita in orice moment stergerea din evidente a datelor dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail afisata pe site.
Cookie-urile pe care eventual le folosim, nu colecteaza date personale.

Acest site web a carui adresa este www.acasa-imobiliare.ro (denumit in continuare “site web”) este detinut si operat de catre SC Agentia Imobiliara Acasa SRL, CUI 29163090 si este oferit in scopuri de informare. Va rugam sa cititi Conditiile de utilizare ale site-ului WEB (denumite in continuare “conditiile de utilizare”) cu atentie inainte de utilizarea acestui site web. Prin accesarea, cautarea in acest site sau simpla utilizare a site-ului, sau versiunea mobila a acestuia, dvs. agreati sa respectati aceste conditii de utilizare. Daca nu agreati conditiile de utilizare ale acestui site web sau politica referitoare la protectia informatiilor private, asa cum sunt descrise mai jos, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Va rugam sa va intoarceti la site-ul web si sa revedeti conditiile de utilizare din cand in cand, intrucat acestea pot fi modificate de catre SC Agentia Imobiliara Acasa SRL, fara a va notifica personal. Orice modificari ale acestor conditii de utilizare vor fi aplicabile imediat ce modificarea respectiva este realizata pe site. Daca aceste conditii sau modificarile acestora nu sunt acceptabile pentru dvs., va rugam sa nu utilizati site-ul web.

UTILIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI WEB

Prin accesarea acestui site web, in calitate de utilizator sau vizitator al site-ului, acceptati sa folositi site-ul in conformitate cu aceste conditii, in conformitate cu legile si a politicii de protectie a datelor private si politicii de cookies (denumite in mod colectiv „conditiile”).
Nu puteti folosi aceste site web pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta.
Nu puteti folosi roboti, tehnologii de minare a datelor sau alte dispozitive automate ori programe pentru a cataloga, descarca sau reproduce in orice fel, stoca ori distribui continutul expus pe acest site. In plus, nu puteti utiliza aceste dispozitive automate ca sa modificati site-ul ori sa incercati sa depasiti limitele de autoritate si acces care v-au fost conferite, in conformitate cu aceste conditii.
Nu puteti utiliza site-ul web in orice alt mod care poate intrerupe, produce daune, aduce in stare de neutilizare sau interfereaza cu orice utilizare a site-ului de catre alt utilizator, incluzand, dar fara a ne limita la supraincarcarea, inundarea, bombardarea cu mailuri ori spargerea site-ului sau fortarea limitelor de securitate ori a masurilor de autentificare a utilizatorilor.
Nu puteti adauga portiuni din acest site intr-un alt site web si nici sa stabiliti legaturi catre un alt site si de asemenea, nu puteti sa stabiliti legaturi dintr-un alt site web catre alta pagina, alta decat pagina home, fara acordul SC Agentia Imobiliara Acasa SRL.
Nu puteti vinde dreptul de utilizare sau acces catre site-ul web catre o terta parte.
SC Agentia Imobiliara Acasa SRL isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre site, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului web reprezinta proprietatea sau a fost licentiat catre SC Agentia Imobiliara Acasa SRL si sunt protejate de legislatia referitoare la brevete, marci, dreptul de utilizare si alte legi. Cu exceptia utilizarii in scop personal sau non-comercial, nu este permisa reproducerea, transmiterea, distribuirea sau afisarea acestor materiale, fara consimtamantul scris al SC Agentia Imobiliara Acasa SRL.

Cuvantul “Continut” include, cu titlul de exemplu, orice text, imagini, desene, combinatii de culori, arhive audio sau video, software, marci inregistrate, logo-uri, slogane si desene industriale, interfata si structura, design, selectia si ordonarea sau prezentarea oricaror informatii incluse in site-ul web.
Orice incercare neautorizata de a modifica sau utiliza materialele incluse in site, de a forta elementele de securitate sau de a folosi site-ul sau parte din continut ori material incluse in continut cu alt scop decat cel pentru care a fost construit site-ul, este strict interzisa.

Utilizarea acestor materiale sau continut se face pe propria raspundere. SC Agentia Imobiliara Acasa SRL isi rezerva dreptul de a modifica orice parte sau intreg continutul materialelor, software-ului, aplicatiilor si oricarui alt element utilizat sau inclus in site in orice moment, fara a notifica.
SC Agentia Imobiliara Acasa SRL nu va fi responsabila in nici un caz de nicio incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala cauzat de continutul furnizat de terte parti. In plus, SC Agentia Imobiliara Acasa SRL nu va fi raspunzatoare de niciun fel de daune cauzate unor persoane sau proprietati, datorita metodelor, teoriilor, ideilor, opiniilor, declaratiilor sau recomandarilor exprimate in acest continut.
Prin exceptie la cele descrise inainte, acei care se considera lezati in drepturile lor de proprietate intelectuala de continutul acestui site, pot contacta SC Agentia Imobiliara Acasa SRL.

POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR PERSONALE

Politica noastra de protectie a datelor personale este incorporata in aceste conditii de utilizare ca referinta, urmand ca in continuare sa descriem colectarea si utilizarea informatiei in cadrul acestui site.

LEGATURI CATRE ALTE SITE-URI SI CONTINUT

Site-ul web poate contine legaturi catre alte site-uri web administrate de alte companii. SC Agentia Imobiliara Acasa SRL nu monitorizeaza, nu promoveaza si nici nu are control asupra acestor site-uri. SC Agentia Imobiliara Acasa SRL nu este raspunzatoare pentru continutul sau politicile tertilor carora le apartin acestor siteuri.

Sunteti de acord ca SC Agentia Imobiliara Acasa SRL nu va fi raspunzatoare fata de dvs. sau fata de oricine altcineva pentru niciun fel de pierdere sau dauna, indiferent daca este bazata pe un contract sau nu, neglijenta, greseala cu intentie sau raspundere fara culpa pentru orice costuri, pierderi or prejudicii (directe, indirecte, compensatorii, special, pierderea profitului, daune compensatorii, moratorii sau penalitati) izvorand sau in legatura cu accesul dvs. sau utilizarea de catre dvs. a site-ului tertei parti. In mod special, in conformitate cu cele prevazute mai sus, SC Agentia Imobiliara Acasa SRL nu este responsabila pentru:

  • Disfunctii, lipsa de accesibilitate, de disponibilitate sau de continuitate;
  • Intretinere, continut, informatii, date, arhive, produse sau orice alta forma de intretinere;
  • Transmiterea sau prestarea de servicii, continut, informatii, date, file, produse si orice alt material;
  • Calitatea, legalitatea, credibilitatea si utilitatea serviciilor, continutului, informatiei, date, file, produse si orice alt material;
  • Virusuri sau orice element care dauneaza derivand din aceste terte site-uri, care pot altera sistemul computerului (partea hardware sau partea software) sau orice documente in format electronic stocate in ele.

Agentia Imobiliara Acasa SRL nu ofera si nu vinde direct sau prin intermediul unor terte parti, produsele si serviciile disponibile in site-urile apartinand unor terte parti.

Agentia Imobiliara Acasa SRL avertizeaza ca nu controleaza, monitorizeaza si nu sustine produsele, serviciile, continutul, informatiile, datele, filele, produse si orice alt material din site-urile tertelor parti. De aceea, Agentia Imobiliara Acasa SRL recomanda utilizatorului sa fie prudent in utilizarea serviciilor, informatiilor, datelor, filelor, produselor si oricarui fel de material ale unor terte parti.

In plus, Utilizatorul si in general, celor care intentioneaza sa creeze link-uri catre propriile lor siteuri (denumite site-uri straine), vor respecta urmatoarele conditii:

Este interzisa crearea unui browser sau mediu inconjurator in cadrul acestui site;

Este interzis sa includeti informatii false, nereale sau incorecte despre acest site sau continutul sau si in particular, este interzis sa declarati sau lasati sa se subinteleaga ca SC Agentia Imobiliara Acasa SRL a autorizat linkul, a supervizat sau a permis continutul sau serviciie oferite sau disponibile catre altii pe site-ul web la care face trimitere legatura.

Cu exceptia simbolurilor care sunt parte a linkului, site-ul web catre care se face trimitere nu poate contine marci inregistrate, etichete, nume, logouri, sloganuri sau altele.

Este interzis ca site-ul catre care se face legatura sa contina informatii ilegale, contrare morale, sau infomatii care incalca drepturile unei terte parti.

Utilizarea unor nume de branduri, nume de comert, semne, sloganuri, nume sau alte semne distinctive apartinand SC Agentia Imobiliara Acasa SRL in cuvintele cheie ale tertelor parti, fara consimtamantul expres al SC Agentia Imobiliara Acasa SRL.

Stabilirea unui link la acest site web de catre o terta parte nu implica in nici un caz existenta unor relatii intre SC Agentia Imobiliara Acasa SRL si proprietarul acestui site web al unei terte parti ori acceptarea sau aprobarea de catre SC Agentia Imobiliara Acasa SRL a continutului sau serviciilor, in alte conditii decat cele expuse de SC Agentia Imobiliara Acasa SRL.

LIMITAREA RASPUNDERII SI INLATURAREA RASPUNDERII

ACEST SITE WEB SI CONTINUTUL SAU SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT”, FARA GARANTII DE NICI UN FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE, FARA GARANTII CU PRIVIRE LA TITLU, SAU DE VANDABILITATE, FARA A FI POTRIVITE UNUI SCOP ANUME SI FARA A REALIZA VREO INCALCARE A DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALA.
ACEST SITE WEB POATE CONTINE ERORI DE REDACTARE SI ALTE CATEGORII DE ERORI SI DVS. SUNTETI DE ACORD CA NU SUNTEM RASPUNZATORI DE ACESTE ERORI. SC AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL NU GARANTEAZA SI NU SUSTINE CA ACEST SITE ESTE LIPSIT DE ERORI, CA ACCESUL VA FI NEINTRERUPT SAU CA SITE-UL ORI SERVERUL PE CARE ESTE INSTALAT ESTE DISPONIBIL, FARA VIRUSI SAU FARA ALTE COMPONENTE CARE POT PRODUCE DAUNE.
SC AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL MENTIONEAZA IN MOD EXPRES CA NU ARE OBLIGATIA DE A ADUCE LA ZI, REVIZUI MATERIALELE DE PE SITE, CU TOATE CA AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL POATE MODIFICA MATERIALELE DE PE WEBSITE IN ORICE MOMENT FARA NOTIFICARE. UTILIZAREA SITE-ULUI WEB SE FACE PE PROPRIA RASPUNDERE SI VA ASUMATI RASPUNDEREA PENTRU ORICE COSTURI ASOCIATE UTILIZARII SITE-ULUI, DACA NU ESTE GENERAT DE SC AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL.
SC AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI, INCLUSIV CU PRIVIRE LA CONTINUT SAU ORICE ERORI CONTINUTE IN CADRUL SAU ORI PROVENIND DE LA TERTE PARTI. IN NICI UN CAZ AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU CULPA, RASPUNDERE CONTRACTUALA, RASPUNDERE SPECIALA SAU ALTA TEORIE LEGALA SAU PRINCIPIU ECHITABIL PENTRU ORICE PIERDERE DIRECTA, SPECIALA, INCIDENTALA, OR DAUNE CONSECVENTIALE, PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE DATE, PIERDERE DE OPORTUNITATI, COSTURI DIRECTE, PENALITATI, VATAMARE CORPORALA, ACCIDENT MORTAL, FIECARE DINTRE ACESTEA ESTE EXCLUS PRIN INTELEGEREA PARTILOR, INDIFERENT DACA SC AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL A FOST NOTIFICATA DESPRE ACEST PREJUDICIU, DACA NU ESTE CAUZAT DE AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL.

COMPENSARE

Sunteti de acord sa compensati compania SC AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL, compania-mama si companiile afiliate si pe oricare dintre functionarii SC AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL, directori, angajati, reprezentanti sau agenti impotriva oricaror cereri, reclamatii, pierderi, raspunderi, daune (inclusiv onorariile avocatilor si costurile instantei) generate de utilizarea de catre dvs. a site-ului si incalcarea sau pretinsa incalcare de catre dvs. a acestor conditii.

RENUNTARE

Chiar daca SC AGENTIA IMOBILIARA ACASA SRL nu isi exercita drepturile mentionate in aceste conditii in intregime sau partial, aceasta nu inseamna ca in mod explicit sau implicit ca renunta la exercitarea lor, datorata unei incalcari ale conditiilor de catre utilizator. Drepturile si remediile vor fi cumulative si exercitiul unui asemenea drept sau remediu nu va limita exercitarea unui alt drept sau remediu. Daca vreo prevdere din conditiile de utilizare este nevalida sau neaplicabila in baza unui statut, regulament, ordonanta, ordin sau lege, aceasta prevedere se va interpreta prin prisma respectivului statut, sau ordin, regulament, legi, ordonanta iar ceea ce este in conformitate cu acestea se va aplica.

INFORMATII DE CONTACT

Daca aveti intrebari, puteti sa ne contactati la datele specificate in sectiunea Contact a website-ului.

DATA INTRARII IN VIGOARE

Aceste conditii au fost actualizate pe 07.Noi.2017.

Send this to a friend