Moneda 0747999950
Galati str.Brailei nr.159 bl. A6 ap. 46
imobiliare_acasa@yahoo.com

DESPRE NOI

Despre noi

Alegerea casei perfecte poate insemna de cele mai multe ori o adevarata provocare, ce implica uneori riscuri.

Daca sunteti in cautarea imobilului potrivit, apelati la serviciile unui agent imobiliar profesionist, cu o experienta suficient de mare in domeniu, care va poate asista in alegerea perfecta. Puteti fi astfel protejat de ofertele aparent avantajoase, dar cu vicii ascunse si puteti economisi timpul pe care l-ati pierde vizionand imobile ce pot fi departe de asteptarile dumneavoastra.

Agentia Imobiliara AcasA vine in intampinarea celor care doresc achizitionarea unei locuinte cu o paleta larga de oferte care satisface nevoia unui spatiu de locuit chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi.

Dezideratul nostru este de a gasi impreuna solutia optima pentru fiecare client in parte in functie de cererea, bugetul si dorinta acestuia intr-un timp cat mai util, dupa o consultanta profesionista in prealabil.

Va stam la dispozitie pentru orice informatii din domeniul imobiliar, beneficiind in acelasi timp de consultanta gratuita din partea specialistilor nostri.

Prezentare

PROFESIONISTI IN SOLUTII IMOBILIARE – Agentia Imobiliara AcasA activeaza pe piata imobiliara inca din anul 2003, personalul din cadrul acestei societati fiind unul instruit si cu o vasta experienta in domeniul imobiliar.

Serviciile oferite de compania noastra acopera toata sfera imobiliara:

  • intermedieri imobile, apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si industriale, resedinte de vacanta
  • inchirieri imobile
  • consultanta imobiliara economica: stabilirea valorii de piata a unui imobil propus spre vanzare sau identificarea ofertelor optime pentru un buget propus de catre un cumparator sau investitor imobiliar
  • consultanta imobiliara juridica
  • certificate de performanta energetica
  • cadastru si intabulari
  • perfectari acte notariale vanzare-cumparare, dezbatere succesorala (dezbaterea notariala a  mostenirii).

Echipa

Testimoniale

768x929

Trimite-ne oferta ta

Ai o proprietate imobiliara pe care doresti sa o valorifici, fie ca vrei sa o vinzi sau sa o inchiriezi ?

Lasa-ne un mesaj cu cererea ta si detalii despre imobil sau apeleaza-ne !

Va stam la dispozitie pentru orice informatii din domeniul imobiliar, beneficiind in acelasi timp de consultanta gratuita din partea specialistilor nostri la urmatoarele numere de contact :

0747.999.950 – Silviu Daniel Lungeanu

0747.700.547 – Nina Cucu

0755.939.128 – Cristina Motoi

Pentru o consiliere mai detaliata si prezentare de oferte va asteptam la sediul agentiei din Galati, str.Brailei nr.159, bl.A6, ap.46.

Mai multe informatii

Vanzari

Vanzari

Intermediem vanzarea/cumpararea imobilelor, oferim consultanta de specialitate atat vanzatorilor cat si cumparatorilor si ii indrumam pentru obtinerea unui credit imobiliar. Va invitam sa vizualizati intreaga oferta de imobile oferite spre vanzare a agentiei.

Inchirieri

Inchirieri

Inchirieri locuinte, spatii comerciale, spatii pentru birouri si spatii industriale, in conformitate cu solicitarile chiriasilor. Va invitam sa vizualizati oferta completa de inchirieri a agentiei.

Blogul nostru

Colaboratori

Send this to a friend